广东自考网

免费咨询:0755—23999276

自考本科 | 自考答疑 | 在线咨询

您当前所在位置:广东自考网 > 自考专业 >

2020年上半年综合英语二自考真题及答案解析

日期:2021-03-08 23:05:19  编辑整理:广东自考网  【 】 【打印

2020年上半年综合英语二自考真题及答案解析

一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each   item)从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。

1. Experts have found that normal sleep can be divided into   five______stages.

A. moderate

B. initial

C. distinct

D. advanced

答案:C

2. The student_____described the beautiful mountains and rivers in his home   town.

A. artificially

B. vividly

C. critically

D. viciously

答案:B

3. What her grandfather said left a_____impression on her mind.She still   remembers it.

A. final

B. vague

C. deep

D. main

答案:C

4. By the end of next year the bridge _____.

A. is to complete

B. has been completed

C. will be completing

D. will have been completed

答案:D

5. We have greatly _____the procedure according to the chairmans   suggestion.

A. stimulated

B. perceived

C. obscured

D. simplified

答案:D

6. We should_____this in mind:Dont judge a person by his appearance.

A. bear

B. put

C. place

D. print

答案:A

7. Even after decades of _____,the two brothers recognized each other   immediately.

A. separation

B. cooperation

C. correspondence

D. communication

答案:A

8. The spokesman occasionally_____his speech with gestures.

A. acknowledges

B. accompanies

C. attributes

D. anticipates

答案:B

9. In order to follow fashions,the girl has to_____great discomforts.

A. catch up with

B. put up with

C. keep up with

D. fall in with

答案:B

10. There is something wrong with my mobile phone.I must have it_____.

A. repair

B. to repair

C. repairing

D. repaired

答案:D

推荐阅读:  

2020年10月各省自考报名时间及入口

10月各省成人自学考试报名官网

10月各省成人自学考试报名条件